Makaronų, koldūnų gamyba

Makaronai, maisto pusgaminiai – produktai iš džiovintos tešlos,
Gaminami iš aukštos, pirmos ir antros rūšies kietųjų grūdų miltų.

Labiausiai paplitusi makaronų grupė yra pinaviduriai (spageti) arba vamzdiniai.
Komerciniais tikslais gaminami makaronai gali būti įvairių formų – ragų, svarstyklių, trumpų cilindrų ir kitų formų pavidalu.

Koldūnai – maisto pusfabrikatis, pagamintas iš neraugintos tešlos, įdarytos supjaustytos mėsos ar žuvies. Pardavimui pateikiami užšaldyti.
Mes, kartu su savo partneriais iš Italijos, kuriame projektus nuo paprasčiausių iki sudėtingiausių makaronų ir koldūnų gaminių gamybos mašinų ir linijų.

Mes tiekiame atskiras mašinas arba pilnus gamybos ir technologinius sąstatus – linijas “ iki rakto“ priklausomai nuo kliento pageidavimų.